ITALIAANS RESTAURANT LA DOLCE VITA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 250 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Italiaans restaurant La Dolce Vita. Meer weten? Ontdek meer

2 okt 2022 om 19:43 Altijd goed eten en vriendelijk personeel!
11 apr 2022 om 8:50 Ze hebben hier heerlijke verse pizza’s! Echt zoals een Italiaanse pizza hoort te zijn. Vriendelijk personeel. We komen hier zeker terug.
23 jan 2022 om 20:19 Altijd heerlijk eten! pizza, pasta, de risotto mmmmmm. Zowel afhalen als bezorgen altijd top.
23 jan 2022 om 13:05 Zalig gegeten. Koude gerechten in aparte zak en hoofdgerechten waren prima warm. Echt top!
20 jan 2022 om 20:36 Ossenhaas was vandaag om door een ringetje te halen. Merci en tot snel!
15 jan 2022 om 10:02 Weer erg lekker. Pizza en tiramisu En vriendelijke bezorging.
14 jan 2022 om 19:42 Fantastisch Italiaans eten, lekker en warm bezorgd
3 jan 2022 om 9:12 Eten was heerlijk, maar bij afhalen nog 45 minuten extra moeten wachten na afgesproken tijd vind ik wel erg lang. Denk dat we daarom hier niet nog een keer bestellen. Verder vriendelijke mensen en lekker eten.
2 jan 2022 om 21:04 Héérlijk Italiaans eten, top!!
2 jan 2022 om 20:57 Slappe pizza met weinig smaak. Bezorging kwam 45 minuten te laat, ondanks dat we ruim optijd besteld hadden. Mozzarella van de pizza stonk enorm muf, slechte kwaliteit mozzarella. Zeker niet het wachten waard ook
26 dec 2021 om 19:50 Eerste keer hier besteld, omdat het aanbod in ons dorp beperkt is. Snelle levering, goed en heet eten. Veel beter, en ruimere keuzes dan onze eigen lokale Italiaan! Dit doen we zeker nog eens! 10/10
25 dec 2021 om 21:55 Onverwachts pizza met de kerst Voor het eerst pizza van la dolce vita Iedereen vond het lekker Zeker voor herhaling vatbaar !!